"Havskajak"   2019

... frihet ända bort till horisonten

En himmel så vid som havet. Att sakta och tyst glida fram över havet i en kajak mitt i en enastående natur är en otroligt intensiv upplevelse – och det är det som är så fascinerande med havkajak.

Upptäck ett av Europas vackraste områden för havskajak - Bohusläns klippiga kust, den yttre skärgården och de vindskyddade små öarna nära land.

Vi går igenom grunderna tillsammans -en enkel introduktion i olika paddlings- och räddningstekniker, väderkunskap och navigering – en upplevelse som får dig att glömma vardagen och som berör ditt innersta.

Individuella paket

Sjösolens Väg - upplev nationalparken Kosterhavet  
2 dagars tur med guide                                        ...mer

Min egen Dröm Tur - äventyr “to go“ -                   ...mer

 

Läs & Res

07.07.-11.07.2019 Västkusttur                               ...mer

04.08.-08.08.2019 Västkusttur                               ...mer

3KAJAK2015

 SJÖSOLENS VÄG Upplev nationalparken Kosterhavet i en havskajak

2 dagars tur med guide, all inclusive

Tillsammans med våra utbildade kajakguider lär du känna undervattensparkens artrikedom samt livet och kulturen i och kring nationalparken i en en- eller tvåmanskajak.

Allt du behöver ha med dig är en sovsäck, ett liggunderlag, lämpliga kläder och lite extragodis. Denna tur kan du boka från maj till oktober på telefon eller också använder du vårt kontaktformulär.

Prisfrån 1980 SEK                 

4KAJAK2015 
 

VÄSTKUSTTUR – genom Sveriges första marina nationalpark Kosterhavet

Med sina över 6000 olika djur och växtarter hör Kosterhavet till de nationalparker i Sverige med den största artrikedomen. I en- eller tvåmanskajak upptäcker du Västkustens otroligt vackra skärgård.

De första två nätterna bor du bekvämt på vår Tingvall-Ecolodge vid Bullaresjöarna. Här startar vi också dag 1 efter frukosten med en introduktionskurs i ”havskajak”. Nästa morgon är det sedan dags för den första turen genom havsnationalparken Kosterhavet med vår utbildade kajakguide.
Tack vare det vindskyddade läget innanför själva skärgården rekommenderas denna tur både för avancerade paddlare och för nybörjare samt för barn från 12 år.
En detaljerad turplan och utrustningslista får du när du anmäler dig.

Denna tur kan du boka på telefon eller också använder du vårt kontaktformulär.

07.07. - 11.07.2019 / 04.08 - 08.08.2019

Pris inkl. utrustning, mat, övernattning 
4400,- SEK i egen kajak
6250,- SEK i dubbel kajak
5700,- SEK i enkel kajak

                 

 1KAJAK2015

Min egen DRÖMTUR - äventyr “to go“ -

Havskajaktur - klara för start med färdig packning genom Sveriges havsnationalpark.

Avsides från alla standardrutter, helt avspänt, spännande och kul: det är våra DrömTurer för din egen väg i naturen.

 Allt du behöver ha med dig är lämpliga kläder, en sovsäck, ett liggunderlag – och naturligtvis sann upptäckaranda. Resten får du av oss: den speciella utrustning som behövs, som t.ex. en båt, kartor och om du vill också ett tält, en campingkokare och ett ordentligt paket med mat. Också transporten organiserar vi åt dig.

Den första natten bor du hos oss i Tingvall. På kvällen diskuterar vi din DrömTur och nästa morgon efter frukost är det dags att ge sig iväg genom Kosterhavet nationalpark.

 Tack vare det vindskyddade läget i den inre skärgården rekommenderas denna tur både för avancerade paddlare och för nybörjare samt för barn från 12 år. Du får en utrustningslista av oss när du anmäler dig.

Denna tur kan du boka från juni till oktober. Gärna hjälper vi dig med ett individuellt erbjudande enligt dina önskemål. Du är välkommen att ringa upp oss eller också använder du vårt kontaktformulär.

Pris från 1600 SEK                        

 

Minto Tingvall

Adventurous nature experiences such as kajaking, canoeing, biking and rockclimbing, iceskating or exploring historic cultural environments.

Contact

45751, Bullaren
0046 (0)525 40120
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Social Media