DE
UK
SE
Back
Logo

Information

Kampanjbildtextkl

upplev Sverige på skridskor 2018 :

27.01. - 31.01.2018  Isbitna I – för nybörjare

11.02. - 15.02.2018  Isbitna II - för dig som gillar att åka skridskor

03.02. - 07.02.2018  Isbitna I – för nybörjare

 Havskajak tur 2018 :

01.07.-07.07.2018 Västkusttur     ...mer

12.08.-18.08.2018 Västkusttur     ...mer

 

IDEE & EKOLOGI                 ...mer

 HUR BOKA DU ?                  ...mer

HITTA HIT                     ...mer

JOBBA HOS OS           ...mer

AGB´s                                  ...mer

 

2018  TINGVALL KONFERENS & TEAMBUILDING   BOHUSLÄN 2018

 

Vår idee & ekologi

 

dKopie

 

Hur boka du ?

1. Telefon                           :   0046 (0)525 40120
2. Kontaktformulär         :   e-mail, tel. , googel, gps     Kontaktformulär
3. E-mail                             :   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ,
4. online på våran websidan   

Hitta hit

Väg 165 mellan Hällevadsholm och Vassbotten. Avfart från E6 Håby, Gläborg. Avfart från Tanumshede-väg 163 till Bullarebygden

Google Router :                (klicka på bild)

Tingvall_Karte.jpg

Res med:     lokaltrafik

 

4kopie

Jobba hos oss :

 Teamet för 2016 är på plats, men fortsatt är vi intresserad av att komma i kontakt med människor som gillar vårt koncept och vill vara med och utveckla verksamheten, både på kort och längre sikt. Hör helt enkelt av Dig om Du vill veta mer.  

 

5kopie 

Bokningsvillkor :

 Vid bokning av endast hotellrum/stuga (OBS ej paketbokning):

Allmänt

Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För konferenser samt gruppbokningar och aktiviteter gäller särskilda regler, se nedan.

Beställning och bekräftelse

En beställning är bindande i och med att den har bekräftats. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via vårt bokningssystem. Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske.

Ankomst och avresa

Hotellrummet står till ditt förfogande tidigast från kl 16.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast kl 11.00. Rummet är reserverat för ankomst senast kl 19.00. Kommer du senare, måste du meddela receptionen om detta. . Senare ankomst måste bli bekräftat skriftligt av hotellet för att vara gällande. Det debiteras en avgift för sen ankomst.

Avbeställning och utebliven ankomst

Vid avbokning ska detta ske senast 3dagar före ankomstdagen. Uteblir du utan avbokning eller avbokar senare än 3 dagar innan är du skyldig att betala für hela bokningen. Om hotellet har haft särskilda kostnader med anledning av din beställning kan du bli skyldig att ersätta dessa.

Tingvalls skyldigheter och dina önskemål

Om Tingvall inte kan ge gästen rum så som överenskommet, har gästen rätt att utan merkostnad få ett likvärdigt eller bättre rum pü Tingvall. Om det inte är möjligt så på ett annat hotell med likvärdig standard men hotellet måste inte ha samma utförande (t.ex. ekostandarden).

Precisera önskemålen när du beställe så är du säker på att hotellet är rätt förberett.

Alla våra rum är rökfria rum. Vid överträdelse av rökförbud har Tingvall rätt att debitera dig. Önskar gästen att ta med ett husdjur, så meddela detta när du beställer rummet (extra kostnad tillkommer). Observera att antalet hundrum är begränsat. Tingvall Gästen är skyldig att meddela och ersätta Tingvall utifall rummet, stugan eller inredning tillhörande Tingvall skadats under uthyrningen.

Förvaring av värdesaker och bagage

Hotellet kan förvara ditt bagage, men tar aldrig ansvar för det inlämnade. Hotellet har ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde. Hotellet har inget strikt ansvar för den egendom som du förvarar på hotellrummet. Vid förlust av nyckel åligger det gästen att stå för kostnader i samband därmed. Hotellet har rätt enligt lag att, som säkerhet för fordran mot gäst, kvarhålla resgods och i vissa fall, efter fastställda regler, även att sälja det.

Din egen säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren.

Uthyrning av utrustning

Ni ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas i rätt tid i helt och rent skick till Granö Beckasin. Ni debiteras om arrangemanget avbryts av er på annan plats än angivet slutmål eller om utrustningen är skadat. Allt deltagande sker på egen risk.

Vid bokning av konferens och arrangemang för företag

Vid avbokning följs Visitas avbokningsregler, se www.visita.se

Avbokningar skall ske skriftligt.

Fram till 4 veckor före ankomst är avbokningen kostnadsfri.

Om avbokning sker 4 veckor innan ankomst debiteras 50% av beställningens värde, 3 veckor innan ankomst debiteras 75%, 2 veckor innan 75% och 2 veckor innan 100% av beställningens värde. Om Tingvall haft särskilda kostnader till följd av avbeställningen, utöver värdet av beställningen, skall dessa ersättas till fullo av beställaren.

Ändring av antalet gäster, upp till 10% av antalet förbokade gäster, kan göras fram till en vecka innan ankomst kostnadsfritt, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.

Välkommen till Tingvall!

cKopie

M T Bohuslan

o4