Tingvall Eco-Lodge

bbkopie

I naturen, med naturen – bo naturligt

Detta är mottot för vårt Tingvall Eko-Lodge i norra Bohuslän. Utgångspunkt för de aktiviteter vi erbjuder är vår anläggning som ligger naturskönt belägen på en höjd med vacker utsikt över Bullaresjön. Här får du en perfekt start på din semester oavsett du söker lugn för återhämtning, äventyrliga naturupplevelser eller vill utforska historiska kulturmiljöer. Vi är granne med världsarvets hällristningar i Tanum.pic

eekopie

Aktiv avkoppling

Lugn eller aktiv semester? Vi guidar dig till en upplevelse som passar dig. Söker du lugn och ro – stanna på vår anläggning och njut av stillheten. Sitt och läs på vår veranda eller strosa i den generösa trädgården. Söker du äventyr kan du utnyttja vårt utbud av aktiviteter och utflykter eller upptäcka de vackra omgivningarna på egen hand. Här finns möjlighet att vandra på leder som startar direkt vid huset, fiska i sjön, bada på vår egen badplats, hyra kanot eller cykel eller grilla vid vår grillplats. Välkända bohuslänska kustsamhällen som Grebbestad och Fjällbacka nås med bil på 30 minuter.

ggkopie

Bo naturligt

Tingvalls koncept är genomgående ekologiskt. Byggnaden har oljade trägolv och väggar målade med ekologisk färg eller tapeter. Rummen är utrustade med sängar och textilier i eko-certfierade material. I vår matlagning använder vi mest ekologiska och närproducerade råvaror, gärna från vår egen trädgård.

Vår anläggning är unik i sitt slag. Tingvall planerades och byggdes med ekologiska förtecken från allra första stund, det är ett arv vi gärna förvaltar. Fråga oss om arkitektur, byggmaterial, vattenreningssystem och energiförsörjningen så berättar vi mer om hur den ekologiska tanken är omsatt i praktiken.

2traum2015

Vi finns för här för er

Sommar såväl som vinter – ni är välkomna till oss året runt. Hyr något av våra trevliga gästrum eller hyr hela huset. Anläggningen passar utmärkt för slutna sällskap som vill arrangera bröllop, fest eller konferens. Vi kan erbjuda full service och mat från vårt restaurangkök.

Prisat ekologiskt koncept

Vårt ekologiska koncept har blivit uppmärksammat och belönat med Green Tourism Gold Standard av den oberoende organisationen Green Tourism Business Scheme.

back

 

Minto Tingvall

Adventurous nature experiences such as kajaking, canoeing, biking and rockclimbing, iceskating or exploring historic cultural environments.

Contact

45751, Bullaren
0046 (0)525 40120
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Social Media